Авто

Названо головні автомобільні новинки зими (фото)

Share

Skoda Octavia, Volkswagen Tiguan і Golf, Mercedes-Benz S-класу … і це ще не все! Деякі моделі вже з’явилися на сайтах дилерів, інші – чекайте найближчим часом.

У списку новинок – половина кросоверів.

Cadillac XT4

Cамий компактний кросовер в історії американської преміум-марки. Його довжина лише трохи перевищує 4,5 метра. Однак основні конкуренти – Audi Q3, BMW X1, Volvo XC40 – коротші. Крім того, він ще й найдешевший з Кадилаків. Цим кросовером марка хоче привернути увагу молодих і успішних людей. Буде пропонуватися зі знайомим по інших моделях бензиновим 2-літровим турбомотором потужністю 200 к.с. і новим 174-сильним дизелем такого ж обсягу. Обидві версії йдуть з 9-ступінчастим автоматом.

Infiniti QX80

Рестайлінг найбільшої моделі Інфініті пройшов три роки тому. І він був другим – тоді автомобіль змінився зовні. Зараз – третє оновлення: нарешті-то, черга дійшла до інтер’єру. Повністю перекроїли центральну консоль. До кольорового сенсорного екрану мультимедійки додався ще один – він «відповідає» за клімат-контроль і загальні настройки автомобіля. Монохромний дисплей на панелі приладів поступився місцем більш крупному кольоровому. Але конструктивно це все той же QX80, який з’явився десять років тому: рама, повнопривідна трансмісія і бензиновий атмосферник 5.6 V8 потужністю 405 к.с.

Mercedes-Benz S-класу

Новий флагман марки зі Штутгарта в стандартній версії ми не побачимо – тільки в длиннобазному варіанті, тобто для зовсім успішних. Не буде і модифікацій із заднім приводом – тільки у виконанні 4MATIC.

У салоні відбулися революційні зміни. Тепер в ньому превалюють сенсорні екрани. Центральна консоль являє собою великий вертикально-орієнтований планшет. Ще одна фішка – висувні дверні ручки. Головне технічне нововведення – поворотна задня вісь, яка дозволила суттєво покращити маневреність.

Peugeot 2008

Сьогодні це самий компактний кросовер французької марки. У 2008 незвичний для Peugeot вигляд з масивним носом. А ось по техніці все очікувано – повний привід не одержати навіть за доплату.

Skoda Octavia

Автомобіль базується на колишній платформі MQB, але кузов став більший, і в салоні просторіше. Поки двигун один: бензинова 1,4-літрова «турбочетвірка» потужністю 150 к.с. У базі – 6-ступінчаста механіка. А трансмісію DSG змінив 8-ступінчастий автомат.

Volkswagen Golf

Golf восьмого покоління, як і Octavia, побудований на платформі MQB. Однак на відміну від родича по концерну габарити німецького хетча трохи скоротилися. Але він дивує незвично високим рівнем цифровізації: тут навіть світлом керуєш з сенсорної панелі, не кажучи вже про мультимедійну систему і клімат-контроль. Початкова версія – з 1,4-літровим 150-сильним турбомотором і 8-ступінчастим автоматом. Альтернатива – модифікація GTI з 2-літровим 245-сильним двигуном.

Volkswagen Tiguan

Дорестайлінговий Tiguan відрізнявся від конкурентів тим, що крім стандартної версії у нього було виконання Off-Road – зі скошеним переднім бампером, що збільшує кут в’їзду. Але після модернізації оффроудних модифікація зникла. Дизайн у кросовера – в дусі восьмого Гольфа. Всередині з’явилося нове кермо, мультимедійка і сенсорний блок управління клімат-контролем (він, до речі, і в стандартній версії буде трьохзонний).

Набір бензинових двигунів залишився колишнім: 125, 150, 180 і 220 к.с. Ніхто з однокласників не пропонує такого розмаїття. А ось 150-сильного дизельного мотора на модернізованому Тігуані тепер не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024