Компанія Volkswagen представила спеціальні версії нового Tiguan

0
254

Вітчизняні дилери німецької компанії почали приймати замовлення на спеціальні версії нового Tiguan: Respect Plus і Status Plus.

Нові версії популярного кросовера Tiguan : Respect Plus і Status Plus отримали розширений набір обладнання. Прес-служба марки повідомляє, що Tiguan в новому виконанні Respect Plus буде пропонуватися від 800 тис гривень. Дана версія заснована на базі комплектації Respect і розширена за рахунок додавання пакетів Winter і Media . Дана модифікація поставляє зі 150-сильним двигуном TSI в. поєднанні з 6-ступінчастою АКПП і переднім приводом. пакет Winterдодає лобове скло з електрподогревом, салонне дзеркало заднього виду з автозатемненням, електроскладні зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом, систему допомоги при парковці і т. і.

Комплект Media додає камеру заднього виду, USB-порт Type-C для задніх пасажирів, мультимедійний комплекс з 8-дюймовим екраном і підтримкою Apple Carplay, Android Auto, Mirrorlink. Крім того, версія Respect Plus може бути доповнена опціональним пакетом Travel , який додає клавіші механічного розблокування спинок задніх сидінь, передні підголівники з регулюванням по висоті і вильоту, обробку Shooting Star і багато іншого. Екстер’єр Respect Tiguan прикрашають 17-дюймові легкосплавні диски Montana, світлодіодна головна оптика з ДГЗ.

У салоні Respect Tiguan можна виявити мультифункціональне рульове колесо зі шкіряним оздобленням та електрообігрівом. Окремо варто зупинитися на пакеті для холодного клімату, який включає акумулятор і генератор підвищеної потужності, що буде дуже корисно взимку.

Спецверсія Tiguan Status Plus пропонується від 900 тис гривень. Дане виконання є розширеною версією Status , якій додали 18-дюймові легкосплавні диски «Frankfurt» і пакет Technic , який додає систему безключового доступу і запуску двигуна Kessy з замками Safelock, електропривод дверей багажного відділення і датчики тиску в шинах.

Під капотом буде розташовуватися 150-сильний двигун TSI в. поєднанні з 6-ступінчастим “автоматом” і переднім приводом, або 180-сильним силовим агрегатом, що працює спільно з 7-ступінчастою АКПП і системою повного приводу.

Базове виконання Status поставляється з дзеркалами заднього виду з функцією електричного складання, електроприводом і обігрівом, лобовим склом з електрообігрівом, задніми стеклами з тонуванням, рейлингами на даху і т. Д. Салон оброблений тканинної оббивкою Shooting Star з додаванням декоративних вставок Status.

Модифікація Status поставляється з функцією автоматичного управління ближнім світлом фар з функцією Coming Home / Leaving Home, аудіосистемою Discover Media з 8-дюймовим екраном і навігацією, системою допомоги при паркуванні спереду і ззаду з функцією Brake Assist.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!