Авто

Названо 7 найбільш продаваних автомобілів KIA в Україні

Share

KIA Motors – південнокорейська автомобілебудівна компанія, яка постачає на профільний ринок надійні транспортні засоби. Власник разом із придбаною машиною отримує в розпорядження високі технології, безпеку і комфорт, за рахунок чого відчуває себе впевненим на дорозі в будь-яку негоду. 

Автомобілі “КІА” характеризуються курсовою стійкістю, стабільністю, маневреністю, чуйною реакцією на рульові команди, ергономічністю і економічністю. Ще один плюс – більш доступна ціна ТЗ, ніж моделей від західноєвропейських і американських брендів. При цьому за експлуатаційними властивостями і якістю машини “КІА” знаходяться на дуже високому рівні, саме тому користуються великим попитом серед вітчизняних автолюбителів.

Які моделі купують найчастіше

“КІА Моторс” займає 7-ме місце в світі серед виробників транспортних засобів. Компанія пропонує широкий модельний ряд авто в декількох комплектаціях. Це дозволяє всім бажаючим купити новий KIA, максимально відповідає запитам за експлуатаційними характеристиками і ціною.

Популярністю на українському профільному ринку користуються такі моделі, як:

  1. Sportage. Ефектний кросовер ідеально підходить для насиченого і динамічного способу життя.
  2. RIO YB. Компактний хетчбек вражає своїми властивостями, характеризується відмінною керованістю і оригінальним дизайном.
  3. XCeed. Відмітна особливість моделі – оригінальна кузовна система. Стильний купе-кросовер Lux-класу – міський універсал підвищеної прохідності (CUV).
  4. Stonic. 5-дверний хетчбек відмінно підходить для використання в міському циклі. За рахунок компактних розмірів складнощів з парковкою машини не виникає.
  5. Sorento. 5-дверний позашляховик впевнено маневрує в умовах пересіченій місцевості, характеризується високою керованістю, здатний забезпечити для своїх пасажирів великий комфорт і безпеку.
  6. Picanto. 5-дверний хетчбек відноситься до категорії малолітражних міських автомобілів, з переднемоторной, передньопривідною компонуванням. Обсяг бензинового ДВС – 1,25 л. Головний плюс ТС – економічність. Витрата палива на 100 км – 4,5-6,7 л.
  7. Ceed. Це один з найстильніших авто на європейському ринку – яскравий дизайн суміщений з відмінною динамікою.

Якому варіанту віддати перевагу? Вибір слід робити виходячи з умов експлуатації. Вартість автомобіля залежить від декількох факторів: моделі, комплектації, типу кузова, паливної системи, трансмісії, приводу, обсягу ДВС і набору корисних функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Kia

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024