Названо 7 найбільш продаваних автомобілів KIA в Україні

0
160

KIA Motors – південнокорейська автомобілебудівна компанія, яка постачає на профільний ринок надійні транспортні засоби. Власник разом із придбаною машиною отримує в розпорядження високі технології, безпеку і комфорт, за рахунок чого відчуває себе впевненим на дорозі в будь-яку негоду. 

Автомобілі “КІА” характеризуються курсовою стійкістю, стабільністю, маневреністю, чуйною реакцією на рульові команди, ергономічністю і економічністю. Ще один плюс – більш доступна ціна ТЗ, ніж моделей від західноєвропейських і американських брендів. При цьому за експлуатаційними властивостями і якістю машини “КІА” знаходяться на дуже високому рівні, саме тому користуються великим попитом серед вітчизняних автолюбителів.

Які моделі купують найчастіше

“КІА Моторс” займає 7-ме місце в світі серед виробників транспортних засобів. Компанія пропонує широкий модельний ряд авто в декількох комплектаціях. Це дозволяє всім бажаючим купити новий KIA, максимально відповідає запитам за експлуатаційними характеристиками і ціною.

Популярністю на українському профільному ринку користуються такі моделі, як:

  1. Sportage. Ефектний кросовер ідеально підходить для насиченого і динамічного способу життя.
  2. RIO YB. Компактний хетчбек вражає своїми властивостями, характеризується відмінною керованістю і оригінальним дизайном.
  3. XCeed. Відмітна особливість моделі – оригінальна кузовна система. Стильний купе-кросовер Lux-класу – міський універсал підвищеної прохідності (CUV).
  4. Stonic. 5-дверний хетчбек відмінно підходить для використання в міському циклі. За рахунок компактних розмірів складнощів з парковкою машини не виникає.
  5. Sorento. 5-дверний позашляховик впевнено маневрує в умовах пересіченій місцевості, характеризується високою керованістю, здатний забезпечити для своїх пасажирів великий комфорт і безпеку.
  6. Picanto. 5-дверний хетчбек відноситься до категорії малолітражних міських автомобілів, з переднемоторной, передньопривідною компонуванням. Обсяг бензинового ДВС – 1,25 л. Головний плюс ТС – економічність. Витрата палива на 100 км – 4,5-6,7 л.
  7. Ceed. Це один з найстильніших авто на європейському ринку – яскравий дизайн суміщений з відмінною динамікою.

Якому варіанту віддати перевагу? Вибір слід робити виходячи з умов експлуатації. Вартість автомобіля залежить від декількох факторів: моделі, комплектації, типу кузова, паливної системи, трансмісії, приводу, обсягу ДВС і набору корисних функцій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!