KIA оновила комплектації кросовера Seltos 2021 року модельного року

0
165

Як повідомляє прес-служба корейської марки, змінилися специфікації кросовера Seltos 2021-го модельного року.

Так, KIA оновила комплектації Luxe , Style , Prestige , Premium і  Premium + для кросовера Seltos з мотором 2.0 MPI (149 к.с.), укомплектованого варіатором Smartstream IVT , а також з силовим агрегатом 1.6 T-GD i (177 к.с. ), який працює в зв’язці з преселективной роботизованою трансмісією 7DCT . Зміни не торкнулися виконання кросовера Seltos з мотором 1.6 MPI потужністю 121 к.с. і 123 к.с. Вартість зазначених модифікацій KIA Seltos 2021-го модельного року тепер становитиме від 600 тис до 900 тис гривень.

Починаючи з версії Style передньо- і повнопривідні виконання Seltos з мотором 2.0 MPI тепер будуть оснащуватися повністю глянцевими гратами радіатора, а медіасистеми комплектацій Luxe і Style тепер має можливість бездротового підключення до додатків Apple CarPlay і  Android Auto.

Всі кросовери з 2,0-літровим мотором, починаючи з виконання Luxe тепер мають систему нагадування про пасажирів на задньому ряду ( ROA ), а у версії Prestige з’явиться центральну консоль з дефлекторами вентиляції і  USB -розеткой для пасажирів заднього ряду.

Повнопривідні версії KIA Seltos з двигуном 1,6 T- GDi в комплектаціях Prestige , Premium і  Premium + зможуть похвалитися повністю глянцевими радіаторними гратами і системою нагадування про задніх пасажирів ( ROA ). Крім того, у виконанні Premium і  Premium + для цієї модифікації двигуна в обладнання увійшла технологія запобігання фронтального зіткнення c системою попередження зіткнення при повороті на перехресті ( FCA-JT ).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!