Опубліковані перші зображення рестайлінгового Skoda Kodiaq

0
310

Середньорозмірний кросовер Skoda Kodiaq був представлений в 2016 році на Паризькому автосалоні. Автомобіль став серійною версією концепту VisionS, який був показаний в березні того ж року на виставці в Женеві. Автомобіль випускається ось вже чотири роки і тому зараз саме час для планового рестайлінгу. Нагадаємо, що раніше в мережі було опубліковано відео, на якому зображений закамуфльований тестовий кросовер. Вивчаючи отримані кадри, можна помітити, що модель обзавелася новою вертикальної гратами радіатора, в стилі нової Octavia . Також на моделі з’являться ходові вогні нової форми. Нижня пара елементів головної оптики, яка також зміниться за формою, переміститься вище, практично впритул до основних блоків фар.

Збоку автомобіль практично не зміниться, а ось ззаду оновлений Kodiaq можна буде відрізнити по невеликому хромованому молдингу, який буде перетинати всю корму. Фахівці припускають, що задні ліхтарі також оновляться і в них напевно з’являться динамічні покажчики поворотів. Кругла емблема буде замінена на буквене позначення моделі, подібно до інших новинок компанії. Дизайнери видання «Колеса.ru» вирішили представити, як буде виглядати оновлений кросовер на основі всіх наявних даних.

Найімовірніше модель збереже моторну гамму, але можливо стануть доступні гібридні модифікації. Актуальний кросовер пропонується на українському ринку з широким набором двигунів, базовим з них в Україні є бензиновий 125-сильний 1.4 TSI. Також є пара 2-літрових моторів – бензиновий і дизельний. Прем’єра оновленого Kodiaq може відбутися в найближчі місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!