Наступне покоління Mercedes-Benz GLC помітили на тестах

0
163

“Шпигунські” фотографії GLC другого покоління з’явилися ще на початку цього року, що дало нам перше уявлення про оновлену версію моделі. Нова партія подібних знімків відобразила випробування кроссовера в умовах холодної погоди недалеко від Полярного кола.

На нових фотографіях прототип кросовера як і раніше замаскований.

Камуфляж продовжує приховувати більш дрібні деталі оновленого екстер’єру, хоча, схоже, у кросовера довша колісна база і більш низька посадка, ніж у поточної моделі. Однак не варто очікувати, чо загальні пропорції GLC кардинально зміняться.

Подробиці про склад моторної гами нового кросовера залишаються загадкою, хоча очікується, що Mercedes запропонує його з цілим рядом 2,0-літрових двигунів, гібридних / плагін-гібридних моторів. Найзначніше зміна в машині буде стосуватися салону. GLC 2020 має застарілий інтер’єр Mercedes, кросовер ніколи не оснащувався широкою панорамною інформаційно-розважальною системою і екраном цифровий приладової панелі. Замість цього новий GLC отримає новітню мультімедійку, з гігантським планшетом, який буде знаходиться низько на центральній консолі, багато в чому як то, що було помічено на “шпигунських” фотографіях C-класу і показано в новому S-класі 2021 року.

На розробку нового автомобіля Mercedes зазвичай йде 18 місяців, а це значить, що ми, ймовірно, побачимо новий GLC десь в кінці 2021 або на початку 2022 року. Завдяки оновленому дизайну і стильному інтер’єру нова версія моделі повинна залишатися лідером продажів. Також можливий повністю електричний варіант кросовера під маркою EQ, що ще більше підвищить його привабливість, коли на ринок електромобілів виходить більше автовиробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!