Jaguar випустить нову спецверсію моделі F-Type

Тираж нового видання буде обмежений 60 екземплярами.

0
41

Марка Jaguar вирішила присвятити 60-річного ювілею моделі E-Type спеціальне видання F-Type, яка отримає назву Heritage 60 Edition. Всього буде зібрано лише 60 таких автомобілів в кузові родстер і купе.

Нова версія F-Type Heritage 60 Edition отримає оригінальний темно-зелений відтінок кузов – Sherwood Green . Цей колір перший раз використовували в 1960-х роках для культової моделі E-Type . Також нове видання F-Type обзаведеться ексклюзивними 20-дюймовими кованими дисками, чорними гальмівними супортами і хромованим декором.

Крім того, салон нового Jaguar F-Type Heritage 60 Edition буде виконаний з використанням натуральної шкіри двох кольорів, а центральна консоль отримає спеціальну алюмінієву обробку. Також в салоні присутні шильдики спецсерії, особливі килимки і накладки на порогах. У салоні таких машин буде стояти 12,3-дюймова електронна приладова панель високої роздільної здатності та медіасистеми Touch Pro з Apple CarPlay і Android Auto , яка може оновлюватися «по повітрю».

В оснащенні Jaguar F-Type Heritage 60 Edition буде знаходитися 5,0-літровий мотор V8, який видає 575 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Повнопривідна двохдверна модель набирає першу “сотню” за 3,7 секунди, а її максимальна швидкість досягає 299 км / год. Вартість кожного автомобіля, зібраного вручну, складе 122 тис. 500 фунтів стерлінгів, це приблизно 5 млн гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!