Авто

8 старих автомобілів, які найбільше шукають люди в 2020 році (фото)

Share

Тут зібрані найбільш популярні автомобілі, які зараз купують автолюбителі і професіонали.

1. Не дивлячись на те, що час минув, успіх Fiat Panda не вказує ніяких ознак зменшення, і в версії бензин-метан на двох паливному паливі він дозволяє значно знизити експлуатаційні витрати. Двигун 0.9 (Twinair) потужністю 70 л.с. виявляється готовим і живим.

2. Восьме покоління Volkswagen Golf відразу ж піднялося на вершину рейтингу продажів, а варіант SW також прагне знову стати еталонним автомобілем. Двигун 1.5 (TGI) потужністю 131 к.с., такий же, як у Octavia, гарантує живучість і низькі експлуатаційні витрати.

3. Fiat Panda Cross не тільки ідеальний міський автомобіль для переміщення, але і сам по собі не великий автомобіль, здатний досягати своїх цілей і боротися з сильними позашляховиками. Унікальність стилю надають позашляхові деталі, а двоциліндровий двигун 900 потужністю 70 к.с. розташований під капотом.

4. Skoda Scala є правильним вибором в переповненому сегменті завдяки його розміру, який може з комфортом розмістити до 5 пасажирів. Ціна доступнішим всім його попередніх версій. Двигун 1.0 G-Tec має потужність 90 к.с. і потужність, відповідну вазі автомобіля.

5. Audi A3 sportback Tron є ідеальним вибором для тих, хто шукає седан з привабливим дизайном. Використовує 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 131 к.с. і зберігає свою спортивну покликання завдяки коробці передач S Tronic з подвійним зчепленням, пропонованої в стандартній комплектації.

6. Volkswagen Up виявився справжнім бестселером німецької компанії на міському автомобільному ринку. У версії з метановим двигуном використовується атмосферний двигун потужністю 68 к.с. 1.0, який через додаткової ваги циліндрів (близько 100 кг) не такий різкий.

7. Одна з найуспішніших моделей компанії Wolfsburg, безсумнівно, – Polo. Німецький міський автомобіль, який народився в 1980-х роках, з роками модернізувався, щоб з останньою версією стати справжнім автомобілем вищого сегмента. Дизайн був трохи перероблений, і шосте покоління, яке випускається тільки з 5 дверима, відрізняється передньою частиною, що відповідає новим моделям групи. Трициліндровий двигун 1.0 потужністю 90 к.с. також зручний при роботі на природному газі.

8. Новинка від Skoda – а саме Scala G-Tec, що працює на метані, з трициліндровим двигуном 1.0 потужністю 90 к.с. і 160 Нм. Великою новиною, встановленої в G-Tec Scala, є наявність 9-літрового резервного бака при відсутності розподільників метану, що дозволяє проїхати до 220 км. Замість центральної частини ми знаходимо 3 газові балони із загальною ємністю 13,8 кг метану, з автономністю 410 км і загальною автономією 630 км, включаючи бензинову частина.

З цих восьми моделей авто, навіть найвибагливіший покупець зможе знайти для себе відповідний транспорт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024

Opel Mokka став гібридом і не шокував ціною

Кросовер Opel Mokka вийшов на ринок у новій версії під назвою 1.2 Turbo Hybrid eDTC.…

03.05.2024