BMW розкрила свої новинки в новому відео

Вигадане місто BMW M Town повернулося в новому рекламному ролику під назвою «The Drop», і у ньому безліч автомобілів моделі M. Однак є тут і дещо цікаве.

0
247

Крім автомобілів, з якими ми всі знайомі, ми також можемо побачити довгоочікуваний універсал M3 Touring на позначці 1:20. У цій «пасхалці» також зустрічається не хто інший, як Маркус Флаш, бос підрозділу BMW M, який недбало читає газету Lap Times, сидячи у великому багажнику машини.

Наступна сцена також досить цікава, оскільки нам нагадують, що BMW побудувала концепт пікапа M3 ще в 2011 році. У цьому випадку він використовувався для перевезення того, що виглядає як зарядна станція M Power, можливо, натякаючи на новинку, про яку давно ходять чутки. Крім того, зарядна станція може натякати на вихід ряду гібридних моделей, серед яких і X8 M45e з сумарною потужністю 750 к.с.

Можливо, зняте в Софії, Болгарія, відео також показує фірмові годинники на позначці 0:19 і спеціально пофарбовані колеса M Performance на позначці 1:51. Тому радимо повністю переглянути відео і звернути увагу на всі дрібниці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!