Новий Nissan Qashqai знову «представили» на рендерах

0
698

Японський кросовер Nissan Qashqai нового покоління має стати справжньою революцією на ринку компактних позашляховиків й саме тому так багато уваги прикуто до цієї моделі.

Нещодавно Motorcar вже писав про перші рендери третього покоління Nissan Qashqai, які з’явились на основі перших офіційних зображень кросовера.

Тепер іспанське видання Motor.es підготувало своє бачення новинки й воно дуже збігається із вищезазначеним.

Видання вважає, що поява нового покоління Nissan Qashqai стане переломним моментом для Nissan в Європі. Оновлення моделі може сформувати справжній «центральний стовп» лінійки продаж Nissan на Старому континенті та, безсумнівно, вплине на майбутнє компанії.

Очікується, що третє покоління стане справжнім поворотним пунктом в історії «Кашкай». Ця модель, яка показує надзвичайні показники продажів, зазнає всебічного оновлення в ключовий момент для європейської автомобільної промисловості.

Крім того, нове покоління з’явиться в перехідний період: в той час, як «дизель» прискореними темпами втрачає позиції, а електрифікація набуває популярності, зростає важливість технологій, пов’язаних із підключенням машин до мережі та безпілотними технологіями.

Nissan знає про ці тенденції й саме тому Qashqai буде адаптуватися та вдосконалюватися у певних ключових сферах, щоб відповідати новим вимогам європейських водіїв. Процес проектування моделі був проведений командою Nissan Design Europe, штаб-квартира якої знаходиться в Лондоні. Розвиток взяв на себе Nissan Technical Center Europe, розташований у Кренфілді, також у Великій Британії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!