Авто

Renault оновила свій найбільший позашляховик Koleos

Share

Renault Koleos був доопрацьований слідом за корейським братом: кросовер обзавівся новою оптикою і оптимізованої лінійкою силових агрегатів.

Французький автовиробник оновлює модельний ряд Renault Koleos. Найбільший позашляховик від Renault змінився тільки в деталях, але при цьому його легко відрізнити від моделі минулого року. Koleos 2021 модельного року можна дізнатися по світлодіодним фарам і заднім ліхтарям зі зміненою компонуванням. Це не дивно для тих, хто уважно стежить за новинами про Koleos. Нещодавно дебютувала оновлена ​​версія Samsung QM6, Koleos, який продається в Південній Кореї. Цей QM6 вже отримав легкі поновлення в листопаді.

Починаючи з версії Intense, задні ліхтарі Koleos оснащені динамічними покажчиками повороту. Renault також пропонує для моделі новий колір фарби і новий вид шкіри в салоні. Ще одна зміна: повнопривідний Koleos за додаткову плату доступний з системою допомоги при спуску Hill Descent Control.

На батьківщині моторна гамма Renault Koleos позбулася базового турбодизеля 1.7 Blue dCi потужністю 170 к.с. і тепер позашляховик 2021 модельного року доступний з турбодизелем 2.0 Blue dCi на 190 к.с. і бензинової «турбочетвіркою» 1.3 TCe потужністю 160 к.с. Перший мотор поєднується з варіатором X-Tronic, другий працює в парі з 7-ступінчастим “роботом” EDC. Дизельний Koleos – виключно повнопривідний, а бензиновий оснащений тільки передньопривідною системою.

Оновлений Renault Koleos в комплектації Intense на домашньому ринку обійдеться в 41 600 євро (1 млн гривень). Версія Initiale Paris буде коштувати 44 400 євро (1,5 млн гривень), а повнопривідний варіант – 48 700 євро (2 млн гривень). Вартість базової версії Zen прес-служба французького бренду поки не назвала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Renault

Останні записи

Вартість гібрида Kia Sorento 2025 складе від $38 690 до $46 890

Автовиробник Kia назвав вартість гібридної моделі Sorento на 2025 рік. Кросовер середнього розміру наслідує на $2000 у…

14.05.2024

Kia EV6 2025 отримує новий стиль, інтер’єр та акумулятор побільше (фото)

Автовиробник Kia представив оновлену модель EV6, яка має зберегти конкурентоспроможність на ринку електромобілів. Місткість акумулятора…

14.05.2024

Пройшов анонс прем’єри нового BMW M5 у двох кузовах

BMW представила черговий тизер майбутніх гібридів M5 Sedan і M5 Touring 2025, давши можливість поглянути…

14.05.2024

Знайдено спосіб, як зробити електрокари екологічнішими

Акумулятори є одними з найбільш вуглецевих компонентів сучасних автомобілів, що робить виробництво електромобілів більш забруднюючим…

14.05.2024

Kia вивела на тести новий 7-місний кросвен на базі Seltos

Кроссвен Kia Carens був одним із драйверів продажу для південнокорейського автовиробника в азіатських країнах з…

14.05.2024

У Німеччині назвали найбільш ненадійні машини: серед них відразу два відомі кросовери Toyota

Автомобільний клуб Німеччини (ADAC) опублікував результати чергового дослідження у сфері надійності автомобілів. Європейські фахівці підрахували…

14.05.2024