Опублікували зображення нового кросовера Hyundai

0
194

Компанія Hyundai готує до прем’єри новий компактний кросовер для європейського ринку, який отримає назву Bayon.

Минулого тижня виробник опублікував перший тізер Hyundai Bayon. На знімку видно частину корми і світлодіодний задній ліхтар з елементом у формі бумеранга. Потім в мережі з’явилися шпигунські фотографії тестових прототипів моделі. Використовуючи ці знімки і тізерного зображення, незалежні дизайнери порталу Колёса.ру представили, як зможе виглядати майбутня новинка.

Ймовірно, новий субкомпактний кросовер буде побудований на основі хетчбека i20, тому не виключено, що в зовнішності Bayon будуть видні риси «пятідверки». Головна оптика буде «двоповерхової», де зверху розташовуються ДГЗ, а під ними – блоки основних фар. Решітка радіатора, швидше за все, буде зроблена в фірмовому стилі з малюнком у вигляді великих осередків. Судячи з опублікованого раніше офіційного тизер, світлодіодні задні ліхтарі мають вертикальну спрямованість.

Можливо, від Hyundai i20 новий кросовер отримає і моторну гамму.

Очікується, що Hyundai Bayon на європейському ринку складе конкуренцію Toyota Yaris Cross і Ford Puma . Новинка з’явиться на ринку в першій половині 2021 року. Цінник поки не розсекречено.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!