Новий брутальний пікап Peugeot Landtrek вийшов на ринок (фото)

0
357

Автомобілі Peugeot зарекомендували себе, як стильні та компактні міські авто. Про те давайте згадаємо, що у виробника чимала історія зі створення пікапів, що розпочалась ще в далекому 1938 році. Новий представник цього сегмента від французької компанії отримав назву Landtrek.

Новий пікап Peugeot якісно відрізняється від інших представників сегмента і має чудовий вигляд. Виконаний в актуальному стилі бренду Peugeot він отримав фірмову решітку радіатора з хромованою окантовкою, тонкі фари зі світлодіодними ДГЗ, бампер із захисною накладкою, темні пороги і «квадратні» колісні арки, які візуально роблять модель більш агресивною.

Peugeot Landtrek отримав великий салон, стандартну компоновку 3 + 3. Оснащений цифровою приладовою панеллю, новою мультимедійною системою з 10-дюймовим екраном і можливістю підключення смартфона, має камери кругового огляду, USB-роз’єми і двозонний клімат-контроль. Зазначимо що пікап отримав ряд сучасних асистентів безпеки, в числі яких система попередження про виїзд з смуги руху, контроль повороту причепа і система Hill Descent Control.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!