Гуанчжоу 2020: Haval показав новий кросовер

0
151

Концерн Great Wall Motor представив в рамках міжнародного автосалону в китайському Гуанчжоу ряд новинок брендів Haval, Wey, Ora і GWM Pickup. Головною новинкою Haval став кросовер під назвою First Love, який в керівництві бренду називають не інакше як «стратегічно важливою» моделлю.

Новинка покликана замінити в модельному ряду Haval компактний кросовер H2 . Haval First Love побудований на модульній платформі LEMON , яка є власною розробкою Great Wall Motor . Розміри автомобіля складають 4 477 мм в довжину, 1 874 мм – в ширину і 1 626 мм – у висоту.

Розробляючи Haval First Love виробник надихався модною естетикою покоління Z. Зовнішність автомобіля відрізняє фірмова решітка радіатора «в сіточку» і світлодіодна головна оптика з ДГЗ, складові оригінальний T-подібний блок. Такий же малюнок дизайнери сформували за допомогою оптики і ззаду.

У салоні досить лаконічне оформлення. Звертає на себе увагу винесений над торпедо дисплей мультимедійного комплексу і селектор коробки передач у вигляді шайби.

Під капотом кросовера знаходиться 150-сильний турбомотор об’ємом 1,5 літра, який працює в поєднанні з 7-ступінчастим “роботом” та переднім приводом.

Продажі Haval First Love вже відкриті в Китаї. Модель пропонується в чотирьох комплектаціях за ціною від 89 000 до 115 000 юанів або від 400 до 600 тис гривень за поточним курсом. В першу чергу цей кросовер орієнтований на молоду аудиторію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!