Nissan офіційно представив новий кросовер Nissan X-Terra (фото)

0
205

Nissan представив новий середньорозмірний рамний позашляховик під відродженим ім’ям X-Terra. Машина є модернізованою версією моделі Terra, що випускається з 2018 року. Terra побудована на платформі пікапа Navara D23, паралельно проводиться в Китаї і Таїланді, а продається тільки в Піднебесній і Південно-Східної Азії. Так було до цих пір. Тепер же під ім’ям X-Terra і в посвіжілі вигляді позашляховик вибирається на ринок Близького Сходу.

Зовні X-Terra відрізняється від вихідної версії автомобіля новим дизайном і злегка зміненою задньою частиною. Спереду у X-Terra – оригінальні панелі крил, капота, інша радіаторна решітка, фари і бампер. Фари виконані повністю на світлодіодах і мають складну конфігурацію. Решітка радіатора збільшена за площею – у неї горизонтальні ламелі і хромовані краю. Ззаду новими є бампер і ліхтарі.

На Близькому Сході Nissan X-Terra планують продавати з 2,5-літровим бензиновим мотором потужністю 165 кінських сил і обертовим моментом 241 Нм. Він поєднується з 7-ступінчастим гідромеханічним “автоматом”. Машина може бути моноприводной (з задніми провідними колесами) або повнопривідний – з жорстко підключається передній віссю.

Чи планує Nissan розширювати експансію моделі на інші ринки – невідомо. Відзначається, що нові деталі з X-Terra перекочують потім на вихідний Terra . Випуск X-Terra для Близького Сходу ведеться в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!