У Мережі з’явилися перші зображення нового Mercedes-Benz SL-Сlass

0
46

Видання «Колёса.ру» на основі шпигунських фотографій оновленого родстера Mercedes-Benz SL-Сlass розробили рендерние зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що актуальне покоління Mercedes-Benz SL-Сlass випускається з 2012 року, а в 2015 році модель пройшла через рестайлінг. Тепер же компанія готує нове покоління родстера, про що говорять шпигунські фотографії прототипу під час тестових заїздів. На основі шпигунських знімків незалежні дизайнери розробили рендери майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерним зображень, оновлений Mercedes-Benz SL-Сlass отримає більш пластичну і округлу зовнішність з вужчими головними фарами і більш габаритної радіаторної гратами. Також новинка вперше з 2001 року обзаведеться м’яким дахом.

На перший погляд можна припустити, що у оновленого оновлений Mercedes-Benz SL-Сlass і  Mercedes-AMG GT буде багато спільного. При цьому капот і відстань між віссю передніх коліс і дверима у новинки буде помітно коротше, а передній звис – трохи довше. А за вікнами передніх дверей буде перебувати ще пара віконець, які відсутні у  Mercedes-AMG GT.

За попередньою інформацією, новий Mercedes-Benz SL пропонуватиметься покупцям в шести виконаннях. Базовим варіантом буде версія з індексом 43, а найдорожчим виявиться гібридний автомобіль Mercedes-AMG SL 73e 4MATIC з бензиновим мотором V8 4.0 і електродвигуном, загальна продуктивність сягатиме близько 800 к.с. Прем’єра новинки відбудеться в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!