Авто

Renault озвучив ціни і комплектації нового Captur

Share

Друге покоління Renault Captur обзавелося бензиновими, дизельними і гібридними силовими агрегатами, проте вже в наступному році асортимент поповниться звичайною гібридною версією. Не виключено, що для кросовера буде задіяний агрегат від Clio E-Tech, який приводиться в рух 1,6-літровим бензиновим мотором, якому допомагають електромотор і акумулятор на 1,2 кВт / г.

За базову версію оновленого Renault Captur дилери будуть просити від 19 095 фунтів стерлінгів (700 тис гривень), що прирівнює модель до таких кроссоверам, як Nissan Juke і Skoda Karoq. Уже в початковому виконанні Renault Captur Play французький автомобіль може похвалитися 17-дюймовими сталевими колесами, світлодіодними фарами, автоматичними двірниками і дзеркалами заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом.

У салоні з’явилося рульове колесо з шкіряною обробкою, тканинна оббивка сидінь, клімат-контроль, 4,2-дюймовий екран панелі приладів і 7-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також є широкий спектр входять в базове устаткування опцій безпеки, в тому числі система допомоги при утриманні смуги руху, попередження про виїзд з займаної смуги, активна екстрене гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, круїз-контроль і обмежувач швидкості.

Топову версію Renault S Edition оцінили від 22 095 фунтів стерлінгів (1 млн гривень). Вона доповнена фірмовими С-образними світлодіодними ДГЗ, 17-дюймовими легкосплавними дисками з алмазною огранюванням, переднім і заднім парктроніки, системою контролю «сліпих зон» і антеною в формі «акулячого плавника», встановленої на даху. Салон такого кросовера оброблений штучною шкірою, а дзеркало заднього виду має функцію автоматичного затемнення. Також в салоні є бездротова зарядка для смартфонів, більша мультимедійна система з 9,3-дюймовим екраном і 7-дюймовий дисплей цифровий приладової панелі.

За гібридне виконання Renault E-Tech в європі проситимуть від 30 995 фунтів стерлінгів (1,5 млн гривень). У підзаряджатися виконанні в якості силової установки використовується 1,6-літровий чотирициліндровий ДВС, вбудований стартер-генератор, звичайний електромотор і акумуляторна батарея на 9,8 кВт / г. Система розвиває сумарні 158 к.с. потужності і 340 Нм крутного моменту і має максимальний запас ходу на електротязі в 48 км.

Дизельна моторна гамма представлена ​​1,5-літровим чотирициліндровим агрегатом з турбонаддувом сімейства Blue dCi, який видає 95 к.с. і 240 Нм або 115 к.с. і 260 Нм крутного моменту. У парі з ними працює 6-ступінчаста механічна коробка передач, яку за доплату можна замінити на 7-ступінчасту автоматичну трансмісію.

Новинка побудована на новітній архітектурі CMF-B, завдяки чому кросовер став на 110 мм довше, на 20 мм ширше і трохи вище, ніж актуальна версія. В результаті обсяг багажника збільшився на 81 л до 536 літрів, а також зросла простір для ніг задніх пасажирів. Captur доступний з палітрою з 11 кольорів кузова та чотирьох контрастних варіантів обробки даху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024

В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з'явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного…

02.05.2024

У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем'єри варіанта з форсованим…

02.05.2024

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку в Китаї

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку у Китаї. На Пекінському автосалоні показали передсерійний позашляховик…

02.05.2024

Французькі журналісти похвалили новий гібридний Dacia Duster

Видання Automobile Magazine поділилося підсумками тест-драйву потенційного бестселера Dacia. До рук колег потрапив гібридний варіант…

02.05.2024