Toyota оновила гібридну Toyota Camry (фото)

0
1687

Японський автовиробник представив оновлений седан Toyota Camry з гібридною силовою установкою у виконанні для європейського ринку.

Відрізнити рестайлінгову Camry Hybrid можна, перш за все, за зміненою передній частині: седан отримав перероблені решітку радіатора і бампер. Ззаду змінилася структура ліхтарів. Крім того, модель отримала 17- і 18-дюймовими колісними дисками нового дизайну.

Під капотом Camry Hybrid  – фірмова «самозаряджаюча» бензин-електрична силова установка, що складається з 2,5-літрового 4-циліндрового ДВС і електромотора. Загальна віддача установки зросла після невеликої модернізації з колишніх 211 до 218 кінських сил.

Усередині оновленого седана з’явилися нові матеріали і кольори обробки. Так, передні крісла можуть бути обшиті шкірою бежевого або чорного кольору, а також мати комбіновану обробку з еко-шкіри і тканинних вставок.

Головним же нововведенням в салоні Camry Hybrid став новий дизайн центральної консолі. Так, 9-дюймовий дисплей мультимедійного комплексу тепер не інтегрований в панель, в, а як би «пристикований» і розташований вище, ніж раніше.

Сам же мультимедійний комплекс отримав нове програмне забезпечення з підтримкою сервісів Apple CarPlay і  Android Auto . Крім того, в оснащення оновленої гібридної Camry увійде найсучасніша версія фірмового комплексу систем безпеки Toyota Safety Sense.

У продажу в країнах Західної Європи рестайлинговая Toyota Camry Hybrid з’явиться до кінця цього осені. У нашій країні гібридна модифікація Camry не продається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!