Опубліковані перші зображення нового BMW X4

З'явилися перші знімки нового BMW X4.

0
593

Баварська модель вже готується до рестайлінгу, при цьому періодично потрапляючи в об’єктив фотошпигунів. Відзначимо, що кросовер Х4 почав свою історію в 2014 році, коли стартувала збірка першого покоління в кузові F26. Автомобіль став серійною версією Concept X4б, яка була представлена ​​в квітні 2013 року в рамках Міжнародного автосалону в Шанхаї.

Є інформація, що рестайлінговий Х4 буде мати більш вузькі фари, а також зміниться графіка світлодіодних елементів, які будуть включати велику кількість частин. Крім цього, з’являться нові «ніздрі» решітки радіатора, які, швидше за все, стануть більшими. Відомо, що зміниться дизайн переднього бампера, проте крила і капот, найімовірніше, будуть колишніми.

В ході оновлення буде змінено інтер’єр кросовера, де передбачається поява нової мультимедійної системи. Технічне оснащення, цілком можливо, не піддасться значним змінам. Нинішній Х4 має в оснащенні велику гаму агрегатів, базовий з яких – 2,0-літровий бензиновий потужністю 184 к.с.

Є також три дизельні двигуни, найпотужніший з яких має індекс M40d і обсяг 3 літри з віддачею 326 к.с. В даний час на російському ринку BMW X4 оцінюється мінімум в 60 тис доларів за 184-сильну бензинову версію 20i. Базова дизельна модифікація 20d зі 190 силами обійдеться покупцям ще дорожче.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!