Renault представила свої новинки Logan і Sandero (фото)

Компанія розповіла про те, що нове покоління популярних моделей стало більш вишуканим.

0
1455

Перше покоління седана Renault Logan відрізнялося простотою конструкції, дешевим обслуговуванням і підвищеною надійністю. Однак з моменту виходу цієї моделі пройшло вже 16 років, і компанія Renault представила Logan і Sandero нового покоління, які назвала найвишуканішими з усієї лінійки машин.

При «переїзді» на платформу CMF автомобілі обзавелися більш жорстким кузовом, який крім іншого знижує вібрації і покращує акустичний комфорт в салоні. Крім того нове покоління бюджетних автомобілів отримало розширену колію, завдяки чому покращилась їх керованість.

Нарешті, Renault Logan і Sandero стали набагато безпечніші своїх попередників. Разом з тим інженери марки зробили все від них можливе, щоб зробити роботу підвіски більш комфортною і знизити поперечне розгойдування кузова. Також була проведена робота над зниженням шумів, що викликаються набігаючими потоками повітря. Однак наскільки це все вплинуло на комфорт пасажирів та водія ми зможемо дізнатися тільки після того, як перші машини потраплять до своїх покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!