Живі фото Kia Sportage для Китаю показали в мережі

0
146

Новинку повинні представити на автосалоні в китайському Гуанчжоу.

Видання AutoHome розмістило в Мережі знімки нового Kia Sportage для китайського ринку. Відзначається, що фотографії новинки були зроблені під час її підготовки до прем’єри на автосалоні в Гуанчжоу. Мотор-шоу має стартувати 22 листопада нинішнього року.

На ринку Китаю оновлений кросовер Kia отримає назву Sportage Ace. Він буде відрізнятися від попередника модернізованою оптикою, іншими бамперами і оновленими радіаторними гратами. Задні ліхтарі кросовера отримають прямокутну форму з двома вертикальними діодними смугами в стилістиці нового Sorento.

Відомо, що Sportage Ace виросте в довжині на 40 мм. Також за попередніми даними, в оснащенні оновленого кросовера виявиться 1,5-літровий наддувной мотор, який видає 200 кінських сил. Також новий Kia Sportage Ace для китайського ринку зможе похвалитися 10,25-дюймової панеллю приладів, Медіасистеми з 7-дюймовим екраном і набором водійських асистентів під назвою Drive Wise. Випускати новинку для ринку Китаю буде спільне підприємство Dongfeng Yueda Kia.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!