Компанія Infiniti представила новий кросовер Infiniti QX55

0
787

Компанія Infiniti допомогла почати поголовне захоплення кросоверами-купе, коли майже два десятиліття тому представила модель FX. Тепер автовиробник продовжує цю спадщину, випустивши абсолютно новий QX55.

Випуск Infiniti QX55 2022 року, який стане на конвеєр наступної весни, поєднує в собі «бездоганний стиль з надихає динамікою». Модель заснована на QX50, але відрізняється більш спортивним і обтічним дизайном. Спереду помітна сітчаста решітка, яка обрамлена світлодіодними фарами і більш спортивними повітрозабірниками з глянцевими чорними акцентами.

Вітрове скло переходить в круто похилий дах. Модель також має компактний багажник і стандартні 20-дюймові легкосплавні диски. Шанувальники помітять, що пластикове облицювання корпусу зведена до мінімуму. Задня частина йде по стопах QX50, але з новими задніми дверима з кутовим вікном і унікальним спойлером. Модель також оснащена стильними задніми ліхтарями типу «цифрове піаніно», кожен з яких має 45 окремих світлодіодів. Завершують образ подвійний вихлоп і значок Infiniti, який служить кнопкою для відкривання дверей багажного відділення з електроприводом.

Хоча зовнішній вигляд унікальний, салон в значній мірі зберігся. Це трохи розчаровує, оскільки покупці знайдуть ті ж аналогові датчики, кілька бюджетних комутаційних пристроїв і подвійні сенсорні екрани розміром 7 і 8 дюймів. Однак QX55 стане першою моделлю Infiniti з підтримкою бездротової Apple CarPlay.

Що стосується простору, то у пасажирів на задньому сидінні буде до 983 мм місця для ніг. Це перевершує ряд конкурентів, і Infiniti зазначила, що другий ряд може зрушуватися майже на 152 мм, щоб максимально збільшити вантажний або пасажирський простір. За другим рядом сидінь власник може перевозити до 762 літра багажу. Це перевершує BMW X4 і Mercedes GLC Coupe, але загальна вантажопідйомність поки залишається загадкою.

Повна інформація, включаючи ціни, буде оголошена ближче до запуску, але відомо, що QX55 буде пропонуватися в трьох комплектаціях: Luxe, Essential і Sensory. Базова модель отримає оббивку зі шкірозамінника, алюмінієву обробку, люк і передні сидіння з підігрівом. Варіанти вищого рівня матимуть напіванілінову шкіру, обробку з дерева з відкритими порами і аудіосистему Bose з 16 динаміками.

Кросовер також пропонуватиме ряд систем допомоги водієві, включаючи автоматичне екстрене гальмування, попередження про виїзд з смуги руху, проекційний дисплей і технологію розпізнавання дорожніх знаків. Модель також може бути оснащена напівавтономною системою водіння ProPilot Assist.

Продуктивність Infiniti QX55 забезпечується 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом і технологією змінного стиснення. Він виробляє 268 к.с. і 380 Нм крутного моменту. Двигун з’єднаний з безступінчатою трансмісією, яка передає потужність на систему повного приводу, яка є стандартною для США і Канади. Система зміщена вперед, але вона передає до 50% потужності на задні колеса для кращого зчеплення і прискорення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!