Авто

Honda показала прототип седана Civic нового покоління (фото)

Share

Компанія Honda представила прототип Civic наступного покоління. Незважаючи на статус прототипу, новинка дає гарне уявлення про те, як буде виглядати серійний варіант моделі.

Як заявляє японський автовиробник, він анонсує абсолютно новий Civic , який з’явиться на північноамериканському ринку навесні 2021 року, спочатку в кузові седан, а потім у вигляді похідних Civic Hatchback , Civic Si і  Civic Type R . А ось варіанти з кузовом купе в новій гамі вже не буде: Honda відмовилася від нього черз низький попит.

Можна сказати, що Civic подорослішала і став розсудливим. Експерименти з космічним дизайном і сміливими формами закінчені. Творці додали новому седану більш класичні пропорції. Горизонтальна оптика покликана зробити машину візуально ширше, а плоский капот і пряма підвіконна лінія додають солідності. Моторний відсік і багажник виражені тепер більш чітко, а бічні дзеркала кріпляться на ніжках.

Інтер’єр прототипу поки не представлений, виробник опублікував тільки дизайнерський малюнок салону, з якого стало зрозуміло, що і тут відбулися зміни в бік «класики». Ніякої химерності – тільки мінімалізм і перевірені рішення. При цьому варто відзначити, що Civic вперше отримав повністю цифрову панель приладів і мультимедійний комплекс з 9-дюймовим дисплеєм.

Поки що нова Honda Civic представлена в статусі прототипу, тому про технічну сторону автомобіля в компанії не сказали ні слова. Однак уже зрозуміло, що платформа залишиться колишньою, але буде доопрацьована.

Крім дизайну, виробник заявляє, що Civic отримає кілька нових систем активної і пасивної безпеки, включаючи оновлений набір технологій безпеки Honda Sensing і допоміжних помічників для водія, а також нові конструкції подушок безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ford EcoSport готується до повернення на ринок Європи у 2025 році

Ford EcoSport, який залишив порожнечу в сегменті компактних кросоверів у багатьох країнах після свого відходу…

10.05.2024

Суперкар Ferrari GTC4 Lusso отримав розкішний інтер’єр

Польські тюнери зробили розкішний інтер'єр суперкару Ferrari GTC4 Lusso T. Для своїх клієнтів Ferrari пропонує…

10.05.2024

Нові універсали BMW отримали комплект заводського тюнінгу

Нові універсали BMW 5 Series та i5 отримали комплект заводського тюнінгу. Традиційно для всіх своїх…

10.05.2024

Tesla Model Y отримає більш розкішного суперника у 2026 році

Генеральний директор Lucid, Пітер Роулінсон, підтвердив під час конференції, що компанія розробляє новий проект. До…

10.05.2024

Mercedes-Benz відкликає eSprinter, щоб повернути їм гальма

Mercedes-Benz оголосив про відкликання електричних фургонів eSprinter 2024 модельного року, проданих на ринку США. Причиною…

10.05.2024

Volvo переймає у Tesla технології виробництва EV

Volvo надихається прогресивними технологіями Tesla у виробництві електромобілів та анонсує впровадження методу гігакастингу для наступного…

10.05.2024