Hyundai почав тестувати загадковий кросовер

0
88

У Південній Кореї помітили автоваз з машиною в камуфляжі. За припущеннями, це новинка Hyundai, про яку в даний час немає практично ніякої інформації.

Зовнішній вигляд авто в подібних умовах розглянути майже не виходить, втім, на знімках, які в четвер, 12 листопада, опублікував портал The KCB, можна звернути увагу на ручки задніх дверей, що містяться не на площині кузова, а збоку.

Дізнатися, яка ж модель була зображена, досить складно, оскільки ті моделі – Hyundai i10 і Kia Picanto, які схожі на концепт за розмірами, вже піддалися рестайлінгу. Це навряд чи відповідь Hyundai на Kia Sonet, так як у Hyundai є Venue, який пропонується на американському та індійському ринках. Хоча маскування натякає на те, що модель має фронтальної «2-ярусної» оптикою.

Можна було б висунути припущення про те, що Hyundai займається розробкою оновленої варіації Venue, продемонстрованого навесні минулого року, але не на користь цієї версії говорить той самий дверна ручка. Напевно, нова модель дебютує в першій половині наступного року.

До того ж зовсім недавно зазначалося, що південнокорейська компанія Hyundai продемонструвала оновлений кросовер Kona Electric. Слід підкреслити, що новинка обзавелася зміненим екстер’єром, а ще розширеним переліком технологій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!