Чому варто відмовитися від покупки машини з шкіряним салоном

0
379

Шкіряний салон автомобіля завжди виглядає дорого і елегантно. Але у такої обшивки є і ряд недоліків, про які повинен знати споживач.

Варто відзначити, що більшість автовиробників називають салон шкіряним навіть в тому випадку, якщо насправді для створення обшивки використовувалися такі матеріали як шкірозамінник, штучна шкіра, вінілова “шкіра” або екошкіра. Але якою б з цих матеріалів не використовувався, він вимагає певного догляду. Чистити і полірувати такий салон необхідно не рідше, ніж 1 раз на місяць. В іншому випадку покриття швидко втратить свій первісний привабливий вигляд, покриється плямами і в кінцевому підсумку почне тріскатися.

Всі власника автомобілів з шкіряним салоном стикаються з проблемою занадто холодних або дуже гарячих сидінь. Якщо такий автомобіль взимку залишити на вулиці на ніч, то потім доведеться довго чекати, поки крісло прогріється рівномірно. Влітку ж шкіряні салони, особливо темного кольору, нагріваються занадто сильно.

Ще однією проблемою є те, що тіло людини сильно потіє при зіткненні з шкіряним сидінням. Така обшивка не вбирає вологу, в результаті чого не відбувається фіксації водія або пасажирів в кріслі.

Одним з основних недоліків можна назвати ціну на ремонт такого салону. Та й сам автомобіль з шкіряним салоном коштує значно дорожче.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!