Нову BMW X3 2021 помітили на тестах (фотло)

0
230

Баварський автовиробник працює над проміжним рестайлінгом для BMW X3 і X4 2018 і 2019 років відповідно. Це означає, що високопродуктивні версії популярних позашляховиків, X3 M і X4 M, також повинні отримати деякі оновлення. 

Оскільки новий BMW X3 M був представлений тільки в 2020 році, навряд чи він отримає серйозні механічні зміни. Це означає, що пікова потужність 3,0-літрового рядного шестициліндрового двигуна з подвійним турбонаддувом залишиться незмінною і складе 473 кінських сили у «звичайного» X3 M і 503 кінських сили у X3 M Competition. 8-ступінчаста автоматична коробка передач і повний привід також повинні залишатися частиною пакета.

Шпигунські фотознімки показують, що оновлений X3 M буде зазнавати деякі зміни всередині і зовні. Зовні важка камуфляжна екіпірування в передній частині передбачає, що кросовер отримає нову решітку радіатора і передню панель з більш агресивною стилістикою, натхненної новітніми M3 і M4. Колеса цього прототипу мають той же дизайн, схожий на павутину, представлений в останніх моделях M3 і M4.

Зміни в задній частині будуть більш тонкими. Судячи по фотознімках, будуть перероблені задні ліхтарі, а камуфляж задній панелі передбачає, що ця область також буде переглянута. Що стосується салону, вид через лобове скло натякає на більший інформаційно-розважальний екран, розташований на центральній консолі. В даний час X3 M має 10,25-дюймовий екран.

Оновлений BMW X3 повинен з’явитися в кінці 2021 роки як модель 2022 року. Цей доопрацьований X3 M, ймовірно, відмовиться від нього на кілька місяців і з’явиться разом з рестайлінговим X4 M. X3 M 2020 року пропонувався за ціною від 70 895 доларів, і навряд чи оновлена ​​версія сильно відхилиться від цього рівня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!