Названо популярні старі автомобілі, від яких радять відмовитися

Експерти склали список моделей, які мають проблемні модифікації.

0
360

Треба відзначити, що навіть найпопулярніші моделі можуть мати невдалі версії, а також проблеми з якістю в певних роках випуску. Крім того є автомобілі, які швидко втрачають ліквідність і змінити такий автомобіль вельми проблематично. Фахівці проаналізували вторинний російський авторинок і назвали кілька моделей, яких краще уникати.

На першому місці знаходиться Hyundai Solaris, оснащений 1,4-літровим мотором і «механікою». За словами експертів, найчастіше автолюбителі шукають версію з 1,6-літровим двигуном.

Друге місце займає Mazda 6 третього покоління, оснащена 2,0-літровим агрегатом, пару якому становить МКПП. Відзначається, що покупці вважають за краще вибирати дану модель з гідромеханічної автоматичною трансмісією, а модифікація з «механікою» швидко дешевшає.

Замикає трійку німецький Opel Astra 2004-2007 року випуску з «автоматом». Експерти раджу уникати даної моделі через постійні проблеми з трубками теплообмінника в радіаторі охолодження. До слова версія з «роботом» також отримала низьку оцінку.

Далі йде Ford Focus до 2013 р.в. з роботизованою трансмісією PowerShift, яка відрізняється низьким ресурсом і рідко проїжджає 30 тисяч кілометрів, при цьому «ривки» є і на більш свіжих моделях. Фахівці радять робити вибір на користь «механіки» або «автомата».

Також до рейтингу увійшов Volkswagen Tiguan 2011-2016 року випуску в версії з 1,4-літровим мотором і РКПВ DQ250. Даний мотор кожні 90 тисяч км пробігу вимагає заміни ланцюга ГРМ, а «робот» часто перегрівається в пробках, що загрожує швидкою поломкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!