Визначена трійка найкращих кросоверів до 200 тисяч гривень

0
782

Експерти порталу вивчили ринок моделей, які мають репутацію “крутих” машин, але при цьому коштують в межах 200 тисяч гривень, і склали топ-3 кросоверів.

На першій сходинці виявилося німецьке легендарне авто BMW X5, популярність якого перевершила навіть BMW X7. Машина хороша навіть в старих версіях і може похвалитися непоганою динамікою, незважаючи на пробіг і вік. Автомобіль оснащений бензиновим або дизельним двигуном об’ємом 3,0 літра, який видає потужність в 230 і 220 л. с. відповідно.

Друге місце зайняв японський купе-кросовер Infiniti FX45. Машина завдяки мінімалістичному дизайну виглядає відмінно навіть через 15 років. Під капотом “японця” 4,5-літровий бензиновий агрегат, який видає потужність в 315 к. с. У поєднанні з повним приводом авто може похвалитися хорошою продуктивністю і динамікою, незважаючи на вік.

Замикає трійку кращих кросоверів Chevrolet TrailBlazer. Автомобіль відрізняється значністю і більше схожий з компактними позашляховиками. Машина оснащена потужним 4,2-літровим бензиновим двигуном, який видає потужність в 275-295 к. с. в залежності від модифікації. Зміст, однак, такого авто може вийти в круглу суму, незважаючи на демократичний цінник самого Chevrolet TrailBlazer.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!