Новий гіперкар Bugatti дебютує 28 жовтня

0
213

Новий тизер від компанії Bugatti претендує на звання найзагадковішого з коли-небудь випущених французьким автовиробником.

Bugatti не пропонує великого портфеля продуктів, враховуючи, що такі витвори, як Centodieci і Divo, по суті, є кузовами, побудованими на платформі Bugatti Chiron. Але на початку тижня французький бренд викликав інтерес загадковим тизерним зображенням Х-образних задніх ліхтарів і єдиною фразою: «Що якщо …?».

У той час подробиць було дуже мало, але в останньому і загадковому тизері бренду з’явилося підтвердження, що нова модель буде представлена ​​28 жовтня. Тизер містить більше, хоча і зовсім небагато. Разом з тим же «Що, якщо …?», Як і в минулий раз, ми бачимо число 0,67, однак абсолютно не зрозуміло, що воно може означати. Коефіцієнт лобового опору 0,67 був би надзвичайно неаеродінамічним, в той час як час розгону до 100 км / год за 0,67 секунд було б неможливим ні для чого, крім космічного корабля або винищувача.

Можливо, це якось пов’язано, оскільки приблизно за тиждень до тизерів Bugatti випустила прес-реліз з докладним описом своєї історії в авіації. У цьому випуску бренд говорив про Bugatti «Dare Devils», розповідаючи про те, що деякі з його найвідоміших гонщиків насправді були пілотами, включаючи Альберта Диво, в честь якого названий суперкар Bugatti Divo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!