Інжерери випустили електрогрузовик в стилі iPhone 11 Pro

0
592

Українські інженери з компанії Murmuration Technology представили перший в країні електрогрузовик CoolOn. Про це йдеться в повідомленні глави компанії Віталія Бризгалова на його сторінці в Facebook.

Розробники з Кривого Рогу, компанія Murmuration Technology, планують встановити на CoolOn електродвигун без магнітів в статорі – це дозволить в три рази знизити вартість пристрою. Цей двигун в якості експерименту встановили на старий мікроавтобус Peugeot J9, назвавши машину Murmurtesla.

Планується, що довжина CoolOn складе 5 м, ширина – 1,7 м, висота – 2,1 м. Електрогрузовик отримає літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 40 кВт, що забезпечить автомобілю запас ходу в 200 км. При цьому модульна батарея дозволить збільшити необхідну ємність акумулятора в залежності від вимоги замовника.

При цьому замість вантажного відсіку в машині може бути встановлений маніпулятор для різних робіт, в тому числі контейнери для збору сміття або ремонтна вишка.

Розробники відзначають, що електрогрузовик CoolOn збиратимуть з українських комплектуючих. Дата поставки вантажівки поки не розкривається, як і можлива її вартість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!