Друге покоління BMW 2 серії засвітилося на фото

0
618

У Мережі опубліковані фотографії нового покоління німецького купе.

Зовнішність нового купе німецької компанії була розсекречена до офіційного дебюту. Фотошпигуни змогли відобразити предсерійну версію купе. Однак повністю оцінити зовнішність новинки не вдається, адже кузов накритий щільним чохлом.

Купе отримає оригінальну оптику, яка помітно відрізняється від інших моделей компанії. Також увагу привертають незвичайні трикутні повітрозабірники в бамперах. Варто відзначити, що обвіс і шильдики на кузові натякають на те, що фотошпигунів попалася «заряджена» версія M240i.

Задня частина виглядає більш традиційно, однак спортивний дифузор і одиночний трапецієподібний патрубок вихлопної системи створюють агресивний вигляд автомобіля. Тому це виглядає незвично, так як інші моделі лінійки M-Performance мають парні патрубки вихлопної системи. Ліхтарі ж виконані в стилі BMW 3-Series в кузові E90 зразка 2005 року.

BMW 2 серії збереже заднеприводную архітектуру. Це свідчить про те, що в моторній гамі можуть з’явитися двигуни об’ємом 1,5 і 2,0 літра, а для «зарядженої» версії M240i xDrive і  M2 напевно запропонують 3,0-літровий турбомотор, що поєднується з АКПП на вісім ступенів.

Більш докладні відомості про новинку з’являться ближче до прем’єри, яка може відбутися в кінці цього або початку 2021 року. Інсайдери вважають, що для нового покоління BMW 2 серії не запропонують версії кабріолет.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!