Авто

Названий ТОП-10 автомобілів, від яких намагаються позбутися якомога швидше

Share

Фахівці видання usedcars.ru вивчили автомобільну статистику і виділили десять автомобілів, від яких намагаються позбутися якомога швидше.

Nissan Versa

Нерідко після покупки автомобілі починають розчаровувати свого власника. Деяких починають дратувати «дитячі болячки», які не спромігся усунути виробник, інші ж впадають у відчай через вартість обслуговування і ТО. Фахівці дослідницької компанії iSeeCars вирішили вивчити північноамериканський ринок уживаних автомобілів і виділили моделі, від яких власники позбавляються після першого ж року експлуатації.

Jaguar XF

Відкриває список седан Nissan Versa , який не здатний похвалитися ні хорошим салоном ні списком оснащення, проте вартість 12 500 доларів робить його практично найдешевшим авто в США. Однак в 8,7% випадків подібні автомобілі продаються після першого року використання. Слідом в рейтингу розташувався Jaguar XF , який через часті поломок намагаються продати якомога швидше. Фахівці usedcars.ru з’ясували, що 8,8% спорткарів продаються через рік.

BMW X3

Хетчбек Nissan Versa Note також не може надовго зацікавити своїх власників і тому 9% автолюбителів прощаються з машиною вже через рік. А ось BMW X3 , який добре відомий на українському ринку, найчастіше продають через дорожнечу обслуговування і цін на запчастини. Близько 9% автомобілів на «вторинці» мають вік трохи більше року. Модель BMW X1 також потрапила до цього рейтингу, оскільки близько 10,4% власників продають свої автомобілі через рік через посередню надійність кросовера.

BMW X1

За даними iSeeCars 10,7% власників продають Mini Clubman через рік після покупки через часті поломок і маленького салону. Британський Range Rover Evoque також не відрізняється високою надійністю, а похилий дах практично повністю позбавляє заднього огляду, що і стає причиною того, що 10,9% власників продають машину через рік.

Range Rover Evoque

Високі експлуатаційні витрати, спірний дизайн і неоднозначний інтер’єр змушують 11,8% власників Land Rover Discovery Sport розлучитися з автомобілем всього лише через рік використання. За підрахунками фахівців 11,9% власників BMW 3-Series продають автомобіль через рік, а причиною стає вартість ТО, скромний за розмірами салон і часті поломки.

Mercedes-Benz C-Class

Очолив список Mercedes-Benz C-Class . Модель має схожі з  BMW 3-Series проблеми. За даними фахівців 12,4% автомобілів на вторинному ринку продаються через рік після покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024