Volkswagen назвав дату прем’єри кросовера Nivus

0
414

Після великої кількості тизерів Volkswagen готовий показати новий кросовер Nivus. Офіційна прем’єра моделі, яка розроблена в Бразилії для глобального ринку, відбудеться 29 квітня 2020 року.

Volkswagen Nivus стає все ближче і ближче до прем’єри. Інженери і дизайнери Volkswagen South America взяли на себе всю розробку автомобіля, а його виробництво налагодять на бразильському заводі в  Сан-Бернарду-ду-Кампу (штат Сан-Паулу).

Volkswagen Nivus відрізняється тим, що він зводить стиль купе до одного з найдешевших автомобільних класів. На відміну від  T-Cross , Tarek і  Tiguan , які мають традиційний кузов кросовера, Nivus відрізняється більш агресивним і стрімким стилем «корми».

Відомо, що Nivus створений на модульній архітектурі MQB A0 , що лежить в основі зарубіжних VW Polo і  Skoda Scala . Ця платформа не передбачає системи повного приводу.

На перших етапах Nivus буде оснащуватися 3-циліндровим турбомотором об’ємом 1,0 літра, який «перетравлює» і бензин, і етанол. Віддача агрегату становить 128 к.с. (200 Нм). В якості трансмісії буде використовуватися 6-ступінчаста АКПП, яка передає крутний момент виключно на передні колеса. Раніше передбачалося, що виробник запропонувати і 6-ступінчасту “механіку”, але інформація не підтвердилася.

Продажі новинки в Бразилії почнуться до початку літа, у другому півріччі кросовер з’явиться в інших країнах Південної Америки. До європейських дилерів Nivus добереться тільки в 2021 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!