Офіційно презентували седан Audi A3 нового покоління

0
331

Німецький автовиробник представив друге покоління седана Audi A3. «Чьотирьох дверка» серйозно змінилася зовні, стала більш технологічною всередині і в цілому вийшла на інший, більш високий для себе рівень.

Новий седан A3 представлений в спортивному, елегантному вигляді. У порівнянні зі своїм попередником, він тепер на 4 сантиметри довше (4,5 метра), а його колісна база залишається незмінною. Його ширина збільшилася на 2 сантиметри до 1,82 метра, і тепер він на 1 сантиметр вище (1,43 метра). При 425 літрах обсяг багажного відділення точно такий же, як і в попередній моделі. Над головами передніх пасажирів, при цьому, повинен з’явитися ще один «зайвий» сантиметр, оскільки крісла тепер ставляться нижче, ніж раніше.

Передня частина кузова новинки нагадує хетчбек A3 Sportback і нову A4 . Відзначимо інший бампер і решітку радіатора зі структурою у вигляді бджолиних сот, яка оточена незграбними головними фарами. До слова, в топовому виконанні вони тепер мають технологію Matrix LED з новими ДГЗ, що складаються з матриці пікселів з 15 світлодіодних сегментів, які можна включати індивідуально. Новий Audi A3 Sedan обзавівся повністю новою кормою, змінилася кришка багажника, бампер і ліхтарі.

Інтер’єр новинки повністю орієнтований на водія і помітно оцифрований. Варто зазначити, що фізичні кнопки блоку управління кліматичною установкою залишилися на місці, а ось дисплей мультимедійної системи виріс до рекордних 10,25 дюймів, а в якості опції можна замовити повноцінний «віртуальний кокпіт» з двома 12,3-дюймовими моніторами і проекційним дисплеєм.

Що стосується ходової частини, то вже на старті продажів Audi дасть клієнтам кілька варіантів підвіски на вибір: стандартна пружинна, стандартна з адаптивними амортизаторами і спортивна. У будь-якому випадку, автомобіль став більш комфортним і керованим.

На старті продажів новий Audi A3 Sedan запропонують з трьома моторами. Базова модифікація отримає поєднання 150-сильний турбомотор об’ємом 1,5 літра і 6-ступінчастою МКПП. У поєднанні з роботизованою трансмісією цей же двигун доповнить 48-вольта стартер-генератор, який додає 50 додаткових ньютон-метрів крутного моменту. Третій, топовий варіант має 2,0-літровий 150-сильний турбодизель, який також поєднується з «роботом» S-Tronic.

Попереднього продажу нового седана A3 почнуться в кінці квітня поточного року в Німеччині і в багатьох інших європейських країнах. Поставки клієнтам почнуться влітку. Ціни на базову версію починаються від 29 800 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!