На продаж виставлено раритетний трактор Lamborghini (фото)

0
351

На сайті «Hemmings» виставлений на продаж один з найбільш повільних і недорогих Lamborghini – гусеничний трактор 1C. Він побудований в 1965 році і оснащений дизельним силовим агрегатом потужністю 26 кінських сил. Пробіг – 3 434 кілометри.

Lamborghini 1C також відомий як Ercolina. Такі трактори широко застосовувалися в галузі сільського господарства Італії і також експортувалися в інші країни. Ercolina є трактор на гусеничному ходу, який, можна обладнати двома окремими колесами ззаду і одним колесом самовирівнюється спереду.

У рух Ercolina призводить 2-циліндровий дизельний силовий агрегат потужністю 26 кінських сил. Різні варіанти цієї установки ставили на широку лінійку італійських тракторів починаючи з 1952 року. Пару двигуну становить МКПП з 6 передніми і 2 задніми передачами.

kpgzad6x2v6nsxbnmpzy
L_001
L_003
L_002
previous arrow
next arrow
Фото: hemmings.com

Трактор пофарбований в поєднання помаранчевого і синього, і в цілому виглядає непогано. Однак потрібно перешити оббивку сидіння, до того ж замінити скло на спідометрі. Але самі прилади робочі. Виставлений на продаж Lamborghini 1C оцінений в 5 490 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!