Представили нову версію Kia Optima для Китаю (фото)

0
572

Оновлена ​​модель Kia K5, відома на українському ринку як Optima, дісталася до Китаю.

Виробництвом новинки для ринку Піднебесної займатиметься спільне підприємство Kia і  Dongfeng. Нагадаємо, що оновлена модель Kia K5 вперше дебютувала в Південній Кореї восени минулого року. В Україні нова версія Kia Optima повинна з’явитися в серпні поточного року.

Після зміни покоління модель K5 / Optima стала фастбеком з похилим дахом, оригінальними фарами і короткою кришкою багажного відсіку. Зовнішні дзеркала автомобіля розмістили на дверях для кращого огляду, а задні ліхтарі виконали у формі єдиного моноблока. Також для китайського ринку анонсували дліннообразную версію моделі, яка буде на 50 мм перевершувати глобальну модифікацію.

В салоні «китайської» версії K5 / Optima з’явиться один цифровий простір, який буде об’єднувати в собі екран панелі приладів і медіасистеми. Діагональ кожного дисплея складе 12,3 дюйма. На відміну від глобальної версії зміниться і компоновка центрального тунелю.

KK_004
KK_002
KK_003
KK_001
previous arrow
next arrow
Оновлена ​​Kia K5 для китайського ринку

На ринку Китаю новий Kia K5 / Optima буде пропонуватися з 1,5-літровим турбо-мотором, який видає 176 к.с. Також в арсеналі новинки буде знаходитися і 2,0-літровий наддувной двигун з лінійки Smart Stream, потужність якого досягає 240 «конячок». Також буде представлена і гібридна версія моделі з підсумкової продуктивністю 195 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!