Болгарський дизайнер створив позашляховик для апокаліпсису (відео)

0
1874

Дизайнер Мілен Іванов намалював ідеальний позашляховик, який допоможе пережити зомбі-апокаліпсис, ядерну війну або епідемію коронавірусу. У порівнянні з брутальним Armortruck все серійні легковика здаються милими кошенятами.

У портфоліо Мілена Іванова вже є концептуальні розробки для Audi, Lamborghini і Rimac, а також для анімаційної студії DreamWorks. Але Armortruck – мабуть, кращий його проект і особливо актуальний зараз з урахуванням наближення Коронавірусу апокаліпсису. Жодна з сучасних бронемашин не виглядає так круто, як цей позашляховик.

Броньовані кузовні елементи не тільки захищають пасажирів Armortruck, але здатні відлякувати ворогів одним своїм виглядом. Позашляховик оснащений величезними підйомними дверима «крила чайки», як у електрокара Tesla Model X.

Салон простий, але водночас комфортний і технологічний. На центральній консолі розташовується великий цифровий дисплей інформаційно-розважальної системи. Сидіння обтягнуті чорною шкірою і коричневою алькантарою, а весь периметр освітлений блакитними діодами, які повинні забезпечити затишну атмосферу в умовах ядерної зими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!