З’явилися зображення нового BMW 3 серії Compact

0
1144

Колись сімейство BMW 3 серії було представлено не тільки седаном, універсалом, купе і кабріолетом, але і тридверним хетчбеком. Незалежні дизайнери порталу Колёса.ру представили, як би така модель виглядала зараз.

Недовга моделі Compact почалася в 1994 році, коли на світло представили трьохдверний варіант кузова Е36 , це сталося через 4 роки після прем’єри седана. Новинка стала першим хетчбеком BMW після 2000/2002 Touring , що випускалася до 1974 року.

Друге покоління Compact дебютувало в 2000 році і було побудовано на основі кузова Е46, в той час як седан був представлений в кінці 1997 року. Автомобіль в такій версії випускався до кінця 2004 року, після чого його замінили в модельному ряду нової 1-ю серією. Як відомо, актуальна BMW 3 серії перейшла на передній привід, тому задньопривідний Compact на базі «трійки» в кузові G30 став би непоганою альтернативою.

рендер BMW 3 серії в кузові трьохдверного хетчбека, фото: Колёса.ру
рендер BMW 3 серії в кузові трьохдверного хетчбека, фото: Колёса.ру

У моделі в кузові Compact розмір колісної бази залишився б колишнім, однак довжина машини зменшилася б за рахунок заднього звісу. Хетчбек мав би широкі бічні двері, при цьому вони зберегли віконні рамки, так як двері без рамок застосовуються в більш дорогому кузові купе. З метою економії Compact отримав би ліхтарі ідентичні як на седані, тим більше що вони цілком вдалі по дизайну, а ось кришка багажника нова: тепер вона відкривається разом із заднім склом, а її торець зроблений більш високим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!