Зовнішність гібридного гіперкара Porsche розсекречена до прем’єри

0
243

Виданню Autovisie вдалося роздобути знімки нового гібридного гіперкара німецької марки. Найімовірніше Porsche готує приймача моделі 918 Spyder , на що натякає дизайн комп’ютерної моделі. Для створення гіперкара дизайнери Porsche надихалися спортпрототіпов 917, що отримали перемогу в гонці «24 години Ле-Мана» 50 років тому.

Екстер’єр гібридного гіперкара виконаний в стилі концепту 917, дебют якого відбувся в березні 2019 року. Автомобіль отримає одномісну кабіну з оригінальним механізмом відкривання дверей і оптикою в стилі актуальних моделей Porsche .

Відомостей про технічне оснащення вкрай мало. Відомо лише те, що модель не буде повністю електричною. На наявність ДВС натякає заправна горловина і патрубки вихлопної системи. Найімовірніше приймач 918 Spyder отримає гібридну силову установку.

gip_001
gip_002
gip_003
gip_004
previous arrow
next arrow

Фахівці припускають, що гіперкар може отримати турбований V6, який розроблявся для участі в Формулі-1. В такому випадку новий автомобіль Porsche стане відповіддю на  Mercedes-AMG One.

Серійне виробництво гіперкара Porsche в кращому випадку почнеться в 2025 році, проте модель можуть представити вже в цьому році приурочивши до піввікового ювілею першої перемоги Porsche 917 в Ле-Мане.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!