Чому Skoda Karoq – найпровальніша модель VAG за останні роки

0
3149

Раніше чеська компанія Skoda гарантувала доступність, а також практичність своїх авто. Однак до поточного року ситуація кардинально змінилася.

У представленому в Україні Skoda Karoq мало комплектацій на вибір. Тепер за варіацію з опціями, які є навіть у середніх комплектаціях, доведеться заплатити біля 800 тис гривень. На думку фахівців, така ціна явно завищена за дане авто. Бренд позиціонує Karoq як компактний кросовер. Але при всьому цьому транспортний засіб має «сміховинний» дорожній просвіт в 160 мм. Причому цей показник представлений в не завантаженою стані машини.

Зрозуміло, що якщо машину завантажити речами і посадити в неї всю свою сім’ю, у автолюбителів пропаде всякий інтерес купувати таку версію, так як авто просяде ще нижче. Про далекі поїздки в умовах пересіченій місцевості в даному випадку можна і не мріяти.

Багажне відділення транспортного засобу теж залишає бажати кращого, так як його зробили меншим ніж в разі минулих моделей. Все це говорить про те, що автобренд випустив за останні роки найбільш провальну модель VAG. Авто просто кишить безліччю дурних, а також необдуманих рішень.

В мережі з’явилося маса негативних відгуків від користувачів щодо представленої моделі Skoda Karoq. Багато автолюбителів не можуть зрозуміти, чому компанія поставила таку велику ціну на даний невдалий екземпляр.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!