Porsche готує до дебюту оновлений Cayenne Coupe

0
519

У розпорядженні закордонного видання опинилися знімки прототипу нового Cayenne GTS Coupe, який вийшов на фінальні заїзди. Фотошпигунами на тестових випробуваннях була помічена «заряджена» версія оновленого Porsche Cayenne Coupe з індексом GTS . Прототип вже скинув практично весь захисний камуфляж. Це говорить про те, що дебют новинки відбудеться вже дуже скоро.

Модифікація Cayenne GTS Coupe обзаведеться оновленими бамперами, іншим дизайном колісних дисків і так званим пакетом «антихром». Крім того, в розпорядженні новинки буде знаходитися гальмівна система з 10-поршневими супортами спереду і 4-поршневими в задній частині від виконання Turbo . Опціонально для автомобіля буде можливість встановити вуглецю-керамічні гальма.

Найголовнішою відмінністю версії GTS від інших варіантів кросовера може стати вихлопна система, яка у вигляді пари овальних патрубків буде розташовуватися майже по центру, тому задній бампер новинки зазнає більше змін.

За попередньою інформацією, в оснащенні оновленого Porsche Cayenne Coupe GTS може виявитися мотор від  Panamera GTS в кузові 971 . Мова йде про 4,0-літровий Twin-Turbo V8 , який видає 460 кінських сил і 620 Нм крутного моменту. Крім версії GTS , виробник готує до виходу і супергібрідну модифікацію кросовера, яка за інформацією інсайдерів, буде розвивати близько 800 кінських сил.

PO_004
PO_002
PO_003
previous arrow
next arrow

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!