Китайська компанія скопіювала Smart, поліпшивши його вдвічі

0
2439
Другим продуктом китайського стартапу (відкритий в 2017-м), що випускає електрокари, Leap Motor став не кросом, як передбачалося, а мікроавтомобільом Т03.
Leap T03 має довжину в 3620 мм, ширину 1652 мм, висоту в 1577 мм, а відстань між осями складає 2400 мм. Зовні модель схожа на Smart, що вже перетворюється в тренд в КНР – декілька днів тому з’явилася інформація про майбутній електрокарі BAIC аналогічного формату, який на вигляд стилізований теж під Smart.
Абсолютно сірий у всіх сенсах інтер’єр, в якому може поміститися 4 людини, на вигляд дуже простий. По всій видимості, так зробили для практичності, орієнтуючись на сервіси каршерінга.

На консолі є 2 планшета, один замість щитка приладів, на другий виводиться інтерфейс ОС Leap On, завдяки якому можна управляти всіма система Т03. ОС має ШІ, здатним до самонавчання, який має голосовий асистент.

Електрокар оснащується трьома камерами, одним мікрохвильовим радаром і 11 ультразвуковими датчиками, за рахунок чого авто може самостійно утримуватися в смузі і екстрено гальмувати.

Новий електромобіль коштує від 80 тис. юанів (біля 300 гривень). Авто почнуть поставляти в травні, а зовсім недавно стали приймати попередні замовлення на веб-порталі корпорації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!