Радянську “Волгу” з начинкою від Mercedes показали в мережі

0
801

В інтернеті показали вражаючу “Волгу”, із стиьним салоном від Мерседеса. Як відомо, автомобіль марки “Волга” був легендарним ще в давні часи, коли його можна було зустріти на дорогах у кожного другого водія. На сьогоднішній день ця машина вже рідко потрапляє на очі, але її можна побачити на дорогах. А якщо до неї всередині додали салон іншого автомобіля, то на це потрібно звернути увагу.

Відповідну фотографію опублікували на сторінці “retro_cars_ussr” в Instagram.

Цього разу в соціальній мережі з’явилося фото легендарної ГАЗ 21 “Волга”, яку трохи відреставрували. Так, на вигляд ніби звичайна “Волга”, але якщо заглянути всередину машини, то можна помітити, що салон її явно не такий, як був у давні часи. Темно-фіолетовий колір – досить красиво поєднується з її зовнішнім виглядом, а внутрішність буквально закохала в себе автолюбителів.

https://www.instagram.com/p/B-yrVOyFQNX/?utm_source=ig_embed

“ГАЗ 21” Волга “/ GAZ 21” Volga “Вирішив в період самоізоляції розібрати личку і зробити пости з тими машинами, які ви мені надсилаєте. Сьогодні” Волга “з паблік автоклубу Узбекистану @carsofuzb. І нехай в” металік “і з нерідний начинкою, але зовні – це все та ж улюблена мною “двадцять перша” 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 “, – підписали під фотографією модернізованої легенди в соціальній мережі.

Передплатники почали обговорювати і залишати свої захоплені коментарі під фотографією справжньої легенди автомобільного виробництва.

“У цій Волги вся начинка від Мерседеса … хоч я прихильник оригінальності та автентичності, в цьому випадку можу сказати – відмінна робота …”, “я теж прихильник автентичності. Але є роботи, які як мінімум викликають уваженіе.👍”, “Колір нереальний”, – пишуть із захопленням в очах передплатники соціальної мережі.

Скріншот, фото: Інстаграм retro_cars_ussr

Скріншот, фото: Інстаграм retro_cars_ussr

Скріншот, фото: Інстаграм retro_cars_ussr

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!