Компанія Lexus представила оновлене купе LC (фото)

0
373

У минулому році компанія Lexus представила оновлений кабріолет Lexus LC, тепер же японський автовиробник оновив і купе LC.

Lexus LC 500, як і всі автомобілі сімейства Lexus , знаходиться в стані постійного розвитку. Виробник постійно шукає спосіб відточити і поліпшити кожну деталь. Так, купе 2021 модельного року отримає ключові удосконалення, щоб ще більше зміцнити зв’язок між водієм і машиною.

Новинка отримала ряд косметичних доробок, два нових кольори кузова (яскраво-оранжевий і перлинно-зелений), затемнення 20-дюймові колісні диски і обробку салону червоною шкірою.

Крім того, автомобіль отримав сучасний інформаційно-розважальний комплекс з 10,3-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою Android Auto (раніше мультимедійна система працювала тільки з  Apple CarPlay ).

З технічної точки зору LC 500 отримав нові стабілізатори підвіски, деякі деталі з алюмінію, високоміцні пружини і більш легкі задні колеса. Завдяки цьому автомобіль став легше на 10 кг. Крім того, виробник допрацював підвіску LC , щоб забезпечити більш плавний і м’який хід.

Lexus LC500 +2021 модельного року оснащується колишнім 5,0-літровим атмосферним V8 потужністю 471 к.с. (539 Нм). Агрегат працює в парі з 10-ступінчастою АКПП для якої тепер передбачено більш досконале програмне забезпечення, що дозволяє мотору легко заходити в зону високих оборотів. Такі характеристики дозволяють автомобілю прискорюватися з місця до 96 км / год за 4,4 секунди.

Клієнти, яким необхідний більш екологічний варіант, можуть вибрати гібридний LC 500h з 3,5-літровим V6 і двома електромоторами. Така установка працює з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач і літій-іонним акумулятором. Комбінована потужність гібрида становить 354 к.с.

У  Lexus не розкрили дату початку продажів новинки, але у компанії заплановано прес-реліз цього літа. Значить LC 500 і  LC 500h повинні з’явитися у дилерів вже в кінці поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!