Hyundai представить 5 новинок в 2020 році (Фото)

0
1186

Йдеться про три кросовери, а також спеціальні версії седана Elantra нового покоління.

У понеділок, 6 квітня, представники компанії Hyundai поділилися інформацією про плановані новинки на 2020 календарний рік. Нагадаємо, що недавно відбулася гучна презентація седана Elantra, яка може стати найбільш технологічним автомобілем в своєму класі. Наступним буде презентовано повнорозмірний кросовер Santa Fe – подія має пройти в травні. Автомобіль буде виконаний на новій платформі, що за габаритами наблизить його до флагмана Palisade. Моторну гамму новинки складуть як класичні ДВЗ, так і гібридні силові установки.

До початку липня Hyundai планує провести світову прем’єру четвертого покоління средньорозмірного кросовера Tucson. Для цього автомобіля буде використовуватися 2,5-літровий двигун в двох модифікаціях – з турбонаддувом і без. Поєднуватися мотор буде з АКПП на 8 ступенів.

До кінця року у продажу повинен з’явитися кросовер Hyundai Kona в спортивній версії N-Line. Такий автомобіль отримає потужний двигун з віддачею 275 к.с.

Також в Hyundai анонсували дві нові версії седана Elantra. Нове покоління автомобіль точно обзаведеться спортивною модифікацією N-Line з потужністю 201 к.с. і роботизованою коробкою передач. Також не виключена поява ще однієї версії, інформація про яку поки тримається в секреті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!