Fiat представив найменший пікап без рами

0
888

Концерн Fiat Chrysler Automobiles (FCA) представив нове покоління невеликого пікапа Strada для ринку Південної Америки. Автомобіль побудований на платформі MP1: технічно він близький до простого хетчбеку Argo .

Strada – дійсно компактний пікап. Його довжина складає всього 4480 мм. Дивлячись на фотографії, в це складно повірити, адже пропорції автомобіля добре вивірені. За словами співробітників Fiat, це найкомпактніший п’ятимісний пікап в світі з чотирма дверима. Зазвичай машини такого формату довжиною йдуть за п’ять метрів.

Новинка представлена ​​і в версії з двухдверною кабіною. В цьому випадку Strada нагадує легкові пікапи Holden для Австралії. Однак, незважаючи на мініатюрність, автомобіль здатний перевезти мотоцикл класу ендуро. Вантажопідйомність – 720 кг з однорядною кабіною і 650 кг з дворядної.

Для автомобіля заявляється дорожній просвіт 208 мм і кут в’їзду – 24 градуси.

Набір силових агрегатів вельми скромний. У «базі» передбачено 1,4-літровий бензиновий мотор серії Fire (88 к.с. і 123 Нм). За доплату пропонується 1,3-літровий двигун Firefly, який при меншому обсязі видає 110 к.с. і 139 Нм. Вибору трансмісій немає: тільки 5-ступінчаста “механіка” і передній привід.

У зв’язку з коронавірусом запуск виробництва нового покоління Strada призначений на другу половину 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!