Гібридний Volkswagen Tiguan GTE помітили на тестах

0
415

Раніше на цьому тижні Volkswagen підтвердив запуск гібридної версії Tiguan з фейсліфтингом, і в мережі з’явилися перші знімки.

Передбачається, що названий Tiguan GTE, як і електрифіковані версії Passat і нового Golf, буде відрізнятися переднім і заднім бамперами в порівнянні з іншими авто з лінійки.

Tiguan GTE має багато спільного з гібридною версією восьмої генерації Golf, включаючи силову установку. Останній використовує 1,4-літровий турбований чотирициліндровий двигун потужністю 150 к.с. в тандемі з електродвигуном потужністю 114 к.с. Сумарна потужність розрахована на 245 к.с. і крутний момент 400 Нм, при цьому єдиним варіантом є шестиступінчаста автоматична коробка передач DSG.

При повністю зарядженому літій-іонному акумуляторі 13 кВтг Golf GTE має дальність руху з нульовим викидом близько 60 км і може залишатися в тихому режимі зі швидкістю до 130 км / ч.

Крім елементів управління і підміню PHEV, невідомо, чи буде Volkswagen робити що-небудь з внутрішніми деталями електрифікованого Tiguan, щоб виділити його з інших авто. GTE Tiguan повинен бути представлений в другій половині року, якщо пандемія коронавируса або інші фактори не вплинуть на дату відкриття.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!