Авто

В мережі показали перше фото Audi A3 нового покоління

Share

П’ятидверний хетчбек Audi A3 нового покоління, четвертого покоління дебютував рівно місяць тому, тобто на початку березня. На підході друга кузовна модифікація – седан. У мережі з’явилися перші фото реального зразка перспективної «чьотирьохдверки», причому не в простій версії, а в подовженій – з літерою L в назві.

Audi A3L Sedan готується спеціально для Китаю, на фото можна помітити, що відносно хетчбека серйозно подовжені колісна база і задні двері – це зроблено на догоду заднім пасажирам. У стандартного седана очікується аналогічна хетчбеку колісна база – 2637 мм, як наслідок, і довжина задніх дверей буде тією ж. Наскільки більше в довжину A3L, поки невідомо.

Судячи з фото, седан A3 збереже характерну для автомобілів Audi форму скління – з невеликим трикутним віконцем на задній стійці.

«Чьотирьохдверки» в гамі A3 присутній починаючи з машини третього покоління Typ 8V (2012-2020 рр.). Однак довгобазних модифікацій в лінійці компактної моделі ще не було. Очевидно, що A3L створюється для конкуренції з Mercedes-Benz A-Class Sedan Long, який виробляється і продається тільки в Китаї. Довжина цього Мерса становить 4609 мм, а колісна база – 2789 мм.

Седан Audi A3 зі стандартною колісною базою буде глобальною моделлю, цільовим ринком для нього стане Північна Америка, там A3 Sedan з’явиться в продажі ближче до кінця року. Для Америки машину запропонують у версії з 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 240 к.с. і допоміжним стартер-генератором. Буде доступний передній або повний привід, писав днями американський журнал Car and Driver.

Для порівняння: новий хетчбек A3 для Європи запропонують з бензиновими турбомоторами 1.0 і 1.5 потужністю 110 і 150 к.с. відповідно, а також з двома варіантами турбодизеля 2,0 л – віддачею 116 або 150 к.с. Хетчбек в Євросоюзі повинен з’явитися у продажу в травні. Пізніше вийдуть модифікації «заряджає гібрид».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Audi A3

Останні записи

Hyundai i30 2024 готовий змінити ринок доступних автомобілів у Європі

Hyundai i30 2024 готовий до запуску на іспанському ринку Ця модель швидко стала однією з…

06.05.2024

Українцям розповіли про наслідки за несплату штрафів за порушення ПДР

Українські водії мають два тижні, щоб заплатити штраф. Якщо вони зроблять це протягом перших 10…

06.05.2024

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024