В мережі показали перше фото Audi A3 нового покоління

0
579

П’ятидверний хетчбек Audi A3 нового покоління, четвертого покоління дебютував рівно місяць тому, тобто на початку березня. На підході друга кузовна модифікація – седан. У мережі з’явилися перші фото реального зразка перспективної «чьотирьохдверки», причому не в простій версії, а в подовженій – з літерою L в назві.

Audi A3L Sedan готується спеціально для Китаю, на фото можна помітити, що відносно хетчбека серйозно подовжені колісна база і задні двері – це зроблено на догоду заднім пасажирам. У стандартного седана очікується аналогічна хетчбеку колісна база – 2637 мм, як наслідок, і довжина задніх дверей буде тією ж. Наскільки більше в довжину A3L, поки невідомо.

Судячи з фото, седан A3 збереже характерну для автомобілів Audi форму скління – з невеликим трикутним віконцем на задній стійці.

«Чьотирьохдверки» в гамі A3 присутній починаючи з машини третього покоління Typ 8V (2012-2020 рр.). Однак довгобазних модифікацій в лінійці компактної моделі ще не було. Очевидно, що A3L створюється для конкуренції з Mercedes-Benz A-Class Sedan Long, який виробляється і продається тільки в Китаї. Довжина цього Мерса становить 4609 мм, а колісна база – 2789 мм.

Седан Audi A3 зі стандартною колісною базою буде глобальною моделлю, цільовим ринком для нього стане Північна Америка, там A3 Sedan з’явиться в продажі ближче до кінця року. Для Америки машину запропонують у версії з 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 240 к.с. і допоміжним стартер-генератором. Буде доступний передній або повний привід, писав днями американський журнал Car and Driver.

Для порівняння: новий хетчбек A3 для Європи запропонують з бензиновими турбомоторами 1.0 і 1.5 потужністю 110 і 150 к.с. відповідно, а також з двома варіантами турбодизеля 2,0 л – віддачею 116 або 150 к.с. Хетчбек в Євросоюзі повинен з’явитися у продажу в травні. Пізніше вийдуть модифікації «заряджає гібрид».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!